Magazin

Lidl otvara gin pop up barove u nekoliko gradova - hoće li doći i u Hrvatsku?

Published 11.10.2018.

Lanac dućana Lidl mnogima je drag zbog niskih cijena i odličnog izbora ponude pića. Zato ne čudi da je obavezna postaja prije izlaska i za opskrbu pićima za zagrijavanje prije klubova. Lidlovi dućani u Velikoj Britaniji sada su se dosjetili nečemu još boljem za sve ljubitelje trenutnog najpopularnijeg pića - gina.

Jedina stvar bolja od jeftinih alkoholnih pića su besplatna alkoholna pića. A da je Lidl ovo prvo usavršio je svima jasno, a sada su se bacili i na drugu opciju - besplatna pića. U nekoliko većih Lidl dućana u različitim gradovima u Velikoj Britaniji ovaj se mjesec otvaraju pop up barovi s temom gina. Svi će biti pod istim imenom - Lidl House of Hortus, inspiriranim Hortus ginovima, koji su Lidlov novi brend gina, a koji će putem ovog događaja biti sponzoriran i predstavljen javnosti. Za njih malo reklame, a za sve ljubitelje gina malo besplatne cug, win - win situacija.

Lidl je obećao da će pop up barovi biti uređeni tako da se u njima mogu pofotkati privlačne fotke za Instagram. Ono što je još za posjetitelje bitno je da svatko tko dođe, ima pravo na dva besplatna pića.  Međutim da ne nastane ludnica, za svaki dan koji će pop up barovi biti otvoreni, svi zainteresirani moraju se registrirati i tako "nabaviti" svoju ulaznicu - a svaki dan limitiran je na 700 posjetitelja. U ponudi će biti nekoliko različitih kombinacija i koktela s ginom, za svakoga ponešto.

t

t

Glavna osoba zadužena za odjel pića u Lidlu shvatila je da ljubav ljudi prema ginu ne izgleda kao da će uskoro nestati te da je Lidl odlučio poslušati želje svoji kupaca i dati im nešto što nije uobičajno za lanac dućana.

Prvi pop-up bar otvara se 26. listopada u Londonu. Na prvoj lokaciji ostaje dvije noći, a onda seli na još dvije - u Cardiff i Edinburgh .

g

Ako u drugoj polovici listopada planirate putovanje do Velike Britanije, znate što vam je činiti, osigurajte svoju ulaznicu.

Lidl nažalost nije dao nikakve informacije o tome da li će ovakvi pop up barovi zaživjeti i u drugim europskim zemljama u kojima se nalaze njihovi dućani, a među kojima je i Hrvatska. Ako ova prva za sada najavljena događanja budu uspješna, a nema šanse da ne budu, možda Lidl razmotri i ideju da isto napravi i u drugim zemljama.

 

M.T.

Naslovna foto: Lidl/ Ilustracija

Ostale foto: Lidl

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno