Magazin

Tko ga nije poslušao uživo, više ni neće: Svjetski poznati DJ pozdravlja se s live nastupima i stvaranjem glazbe!

Published 11.10.2018.

Stres i pritisak prisutni su svakodnevno u životima glazbenika, a posebno onih koji su na samom vrhu svjetske elektroničke scene koja je trenutno jedan od najpopularnijih žanrova. Suradnje s poznatim glazbenicima, izbacivanje hita za hitom, svjetske turneje... jedan je DJ rekao "dosta" i sprema svoj zadnji live nastup prije odlaska iz glazbenog svijeta.

Ako ste jedni od onih koji odgađaju posjete festivalima i nastupima DJ-eva u okolici jer "ma bit će još prilika", ovaj put ta isprika pada u vodu. Tko nije uhvatio nastup Hardwella uživo, a htio je, možda više nikada ni neće. Ovaj je glazbenik iznenadio sve svoje fanove kada je najavio povlačenje iz glazbenog svijeta. "Biti Hardwell 24/7 ostavlja premalo energije, ljubavi, kreativnosti i pažnje u mom životu kao 'normalne' osobe. To je razlog zašto zbog kojeg sam odlučio očistiti svoj raspored na neodređeno vrijeme, kako bi bio potpuno slobodan od očekivanja, intervju, rokova, datuma objavljivanja nove glazbe...", izjavio je ovaj glazbenik.

Biti pod budnim okom medija i fanova non stop nije jednostavno, u to smo sigurni, a iako obožavatelji ovog DJ-a razumiju njegovu odluku, najava ih je ostavila u šoku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

 

Da bi se oprostio kako se spada najavio je zadnji live nastup koji će se održati 18. listopada u Amsterdamu. Naravno, ulaznice su rasprodane brzinom munje, a Hardwell je najavio veliki i ludi party. Ipak se radi o čovjeku koji će naći svoje mjesto na DJ Magovoj listi top 100 najboljih svjetskih DJ-eva, a iako se još ne zna koju je poziciju zauzeo, mjesto na vrhu mi je osigurano.

Fanovi DJ-a iz cijelog svijeta žele barem na neki način prisustvovati ovom velikom događanju, a s obzirom da je nemoguće da svi budu tu večer u Amsterdamu, događanje Amsterdam Dance Event, u okviru kojeg će se održati i ovaj nastup, imat će live streamove na nekoliko svojih digitalnih i društvenih kanala. Ako ste fanovi Hardwella, sljedeći četvrtak obilježite u kalendare i ne propustite zadnji nastup, jer tko zna kada će se vratiti na scenu i da li će se to uopće dogoditi.

 

M.T.

Naslovna foto: Instagram/ hardwell

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno