Magazin

Zgodna crnka iz showa Gospodin Savršeni itekako je poznata svima koji vole zagrebački noćni život - evo gdje smo je već vidjeli! [FOTO]

Published 20.11.2018.

Jučer je počelo emitiranje reality showa Gospodin Savršeni u kojem se 19 djevojaka bori za srce mladića koji se po svojim karakteristikama smatra "savršenim". Među 19 atraktivnih natjecateljica našlo se i jedno lice poznato svima koji vikende provode po zagrebačkim klubovima u centru grada.

Bilo da ste gledali jučer prvu epizodu ove hrvatske inačice popularnog američkog realityja 'The Bachelor' ili ste danas samo otvorili nekoliko domaćih portala - teško je ne saznati da je show počeo i da je 19 zgodnih curki krenulo u borbu za tzv. Gospodina Savršenog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanialexx) on

 

Jedna od njih, atraktivna crnka Hana Rodić poznato je lice svima koji se vikendom vole zaletjeti u neki od klubova u samom centru grada. Ritz, Opera, Ludnica, Jimmy Woo samo su neka od mjesta na kojima smo i mi već nekoliko puta uhvatili ovu djevojku, a gotovo je nemoguće da ne upadne u oko koliko god bila gužva u klubu. Njeni atraktivni stajlinzi hvataju jednako poglede muškaraca i žena. Pa ipak, izgleda da u klubovima nije toliko jednostavno naći dečka koliko se nekada čini da je, jer iako je svaki vikend vani, po svog gospodina savršenog morala je u RTL-ov show.

g

g

Hana je prozvana hrvatskom Megan Fox, a kao i svaka druga mlada osoba, i ova 21-godišnjakinja voli izlaske te svoje avanture po zagrebačkim klubovima redovito dijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu. Mlada partyjanerica na neko će vrijeme klubove ostaviti iza sebe, a ako i ne upeca gospodina savršenog, sigurni smo da će ju po povratku na "domaći teren" na vratima Ritza ili Ludnice čekati red očaranih dečkiju.

A što vi mislite, da li je u izlascima u zagrebačke klubove moguće naći onog savršenog?

 

 

 

M.T.

Naslovna foto: Ritz/Goran Perešin Goxcom; Instagram/ hanialexx

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno