Magazin

Sonus festival je otkrio datum održavanja za 2019. godinu i prvi dio najavljenih izvođača!

Published 13.12.2018.

Iako je ljeto još mjesecima udaljeno, festivali su počeli s pripremama kako bi partyjanerima priuštili još jednu odličnu ljetnu sezonu. Najavljuju se izvođači, datumi održavanja, ulaznice se prodaju i po 50% sniženim cijenama... A sada je prvi dio line up-a i datume održavanja izdanja za 2019. godinu objavio i najbolji domaći festival - Sonus.

Pripreme za novu turu obilaženja ljetnih festivala polako počinju. Treba složiti raspored kako obići sve što želimo, a počinje se i sa štednjom za ulaznice i smještaj. Domaći festivali polako objavljuju izvođače, a jedan od najboljih festivala na Zrću ovih je dana također počeo otkrivati informacije  o novom izdanju. Sonus je ove godine treći put za redom osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival, a priznanja stižu i sa svjetske razine gdje je često na top listama najboljih svjetskih techno festivala.

r

Svake godine oduševljava line up-om koji je toliko dugačak da svatko može pronaći nešto za sebe. Tijekom 5 dana i 5 noći plaža Zrće i ove će godine biti glavna destinacija za sve ljubitelje dobrog ljetnog techno provoda. Sonus će se sljedeće sezone održavati od 18. do 23. kolovoza i bit će to njegovo već 7. izdanje.

g

Svake godine festival posjećuju partyjaneri iz svih krajeva svijeta, jer Sonus je više od samo glazbenog festivala. No, glazba je bitna i zato je važno da line up bude primamljiv i što bogatije i atraktivnije sastavljen. Prvi val najavljenih izvođača za Sonus je bio jučer, a objavljena su čak 42 imena! Neki od DJ-eva koji dolaze su Boris Brejcha, Chris Liebing, Loco Dice, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Solomun, Sven Väth, Tale Of Us... sva ostala najavljena imena možete pogledati na slici ispod.

Ulaznice su u prodaji već neko vrijeme i eary bird je, očekivano, rasprodan, kada su i bile po najnižoj cijeni. U prvoj fazi prodaje svoju ulaznicu možete uhvatiti za 159 eura, što je oko 1 100 kn, na njihovoj službenoj stranici.

Sonus svake godine oduševi posjetitelje, zato nema puno razmišljanja oko toga da li ići ili ne i sljedeće godine, pogotovo kada se baci pogled na do sada objavljeni line up.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno