Magazin

Nastavak priče o tulumu Sex Island: Dijelio se besplatni upad, a osvojio ga je 16-godišnji djevac - evo što kaže!

Published 13.12.2018.

Priča o kontroverznom 4-dnevnom tulumu Sex Island nije mogla proći nezapaženo. Ono što mnogi nisu znali je da se provodila i nagradna igra u kojoj jedan sretnik osvaja cijeli aranžman besplatno, a sada se i saznalo tko je osvojio upad za ovu ultimativnu zabavu - 16-godišnji dečko iz Chilea.

Početak velikog partyja i nezaboravnog provoda za 50 sretnika koji su uhvatili svoje ulaznice samo što nije počelo, odbrojavaju se zadnji sati, kreće se na lokaciju... A uz one koji su imali viška 29 000 kuna za ulaznicu, našao se i jedan sretnik koji je svoju osvojio putem nagradne igre.

Sex Island je, vjerojatno, najkontroverzniji tulum koji postoji na svijetu, a koji je najavljivan kao raj za muškarce. 4 dana 50 muškaraca može uživati u društvu 100 atraktivnih latino djevojaka, luksuznoj destinaciji, alkoholu, drogama, ali i vrhunskim partyjima, a gostuje i tajna svjetska glazbena zvijezda.

>>> Kontroverzni tulum zvan 'Sex Island' održava se za 2 dana, a sada je isplivala tajna na kojem će se otoku održati!

Ono što je novo je da se saznalo i tko je sretni dobitnik ulaznice i plaćenog cijelog aranžmana, a radi se o - 16-godišnjem tinejdžeru, koji je svoje veselje odlučio podijeliti s medijima. Brian, dečko iz Chilea, osvojio je zlatnu ulaznicu koja znači da cijelu ovu avanturu neće platiti ni novčića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Island (@sexisland_models) on

 

Jednog je dana tako Brian odlučio da bi si mogao ići kupiti maskicu za mobitel na službenom merch dućanu Sex Islanda, vidio da provode nagradnu igru i odlučio sudjelovati. Roditeljima nije ništa rekao, iako je za kupnju koristio tatinu kreditnu karticu. Nije ni sanjao da će mu se sreća osmjehnuti. Iznenađenje za cijelu obitelj bilo je kada mu je došao mail da je upravo on sretni dobitnik! Roditelji su mu isprva bili ljuti, ali tata je krenuo u istraživanje o čemu se tu zapravo radi i pogađate - bio oduševljen viđenim. Mama je još uvijek ljuta, ne podržava njegovu odluku i ne razgovara s njim. Iako je znao da roditelji neće dobro reagirati, morao im je reći, jer nije još uvijek punoljetan pa mu je trebalo pisano dopuštenje.

No Briana to ne dira previše i cijelom se iskustvu jako raduje: "Ne mogu spavati, jedva čekam doći tamo. Želim voditi ljubav prvi put u životu. U ovim godinama, gubitak nevinosti jako mi je važan. Pokušao sam naći djevojke na Tinderu, ali nikad se nisam imao hrabrosti naći s njima jer nisam vjerovao da su na fotografijama s profila zaista one.", ispričao je za medije.

Iako je otac želio ići s njime, organizatori mu to nisu dopustili, tako da je Briana na tulum ispratio sa savjetima o seksu i rekao mu da bude pažljiv zbog spolnih bolesti.
 

M.T.

Izvor

Naslovna foto: Instagram/ sexisland_models; YouTube

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno