Magazin

Riješi KVIZ i saznaj! Na šanku, u redu pred klubom ili u WC-u: Gdje ćeš biti točno u ponoć u novogodišnjoj noći?

Published 13.12.2018.

Okruženi prijateljima dok odbrojavate "3...2...1..." do početka Nove godine, na plesnom podiju, s čašama šampanjca u rukama - to je najbolje mjesto za biti u 00:00, no ipak, nekako se dogodi da ipak tamo češće ne završimo u ponoć, nego što završimo. Da li je to pozicija na kojoj ćeš dočekati 2019. godinu? Riješi kviz i saznaj!

Iako još ima dva i pol tjedna do tuluma za doček Nove godine, polako se svi sve više i više ubacujemo u taj film. Mjesto za doček je odabrano, potraga za outfitom je u punom tijeku, ekipa je spremna, dogovara se kod koga će biti zagrijavanje... ali postoji jedan dio koji čak iako isplanirate, postoji dobra mogućnost da neće proći po planu. To je onaj najbitniji dio noći - sama ponoć. Gdje ćete se naći u tom trenutku? Iako bi bilo najsavršenije s ekipom na podiju i čašama šampanjca u ruci, zalomi se neka situacija i odjednom shvatite da svi odbrojavaju zadnje sekunde, a vi ste tko zna gdje.

Gdje ćete biti ove godine u ponoć 31.12.? Složili smo kratki kviz koji će vam otkriti vašu točnu lokaciju u klubu (ili ispred njega) na kojoj ćete dočekati novu 2019. godinu.

 

 

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno