Magazin

Top 5 najgledanijih: Ovo su galerije iz izlazaka koje ste u prošloj godini najviše klikali! [FOTO]

Published 03.01.2019.

2018. je iza nas, a to znači da je vrijeme da bacimo zadnji pogled u natrag na galerije koje ste u prošloj godini najviše puta gledali i klikali. Na kojim su se to lokacijama održavala događanja koja su vas najviše zanimala i kakve fotke skrivaju te galerije?

Tijekom cijele prošle godine sakupljali smo galerije s tuluma iz svih krajeva grada, kao i s nekih ljetnih party lokacija s Jadrana. Fotografije su odličan način za vidjeti kakva je bila atmosfera na nekom tulumu, ali i za one koji su bili nema boljeg nego kada im ostane foto uspomena sa super tuluma. A koji su to tulumi iz prošle godine bili oni koji su najviše uhvatili oko naših čitatelja?

Ovo je tih top 5 galerija:

5. Saturday party @ Maredo

F

U Maredu je uvijek luda zabava, a galerija s jednog subotnjeg partyja posebno je zapela za oko. Tamburaši su ovdje recept za dobar provod, a kao lokaciju za proslavu i izlazak često Maredo biraju i poznate osobe. Ove je subote u Maredu s ekipom tulumarila supruga našeg poznatog rukometaša Mirka Alilovića, koja je svojim atraktivnim outfitom mamila poglede.

>>> Cijelu galeriju pogledajte ovdje


4. Sutra je subota presents #povratakroda @ Lauba

F

Petkom plešemo jer sutra je subota! Tulumi Sutra je subota u Laubi već su odavno postali hit događanje koje se ne propušta, a posebno ih se nestrpljivo iščekuje jer se ne održavaju toliko često. Uvijek s nekom drugom temu, prošlogodišnje izdanje #povratakroda bilo je jedno od onih izdanja koja se pamte.

>>> Cijelu galeriju pogledajte ovdje


3. Rada Manojlović LIVE @ Club H2O

r

Gostovanja regionalnih izvođača u klubu H2O svakog petka i njihovi nastupi uživo ne mogu proći nezamijećeno. Uvijek se radi o poznatim imenima, a dobro je poznato i da je klub svakog vikenda krcat atraktivnim djevojkama. Ne čudi da je upravo koncert Rade Manojlović izmamio velik broj ljudi u klub, kao i velik broj onih koji su htjeli vidjeti putem galerije kako je bilo (ili samo škicnuti tko je sve bio).

>>> Cijelu galeriju pogledajte ovdje


2. Baywatch @ Ritz

f

Još jedan zagrebački klub u kojem nijednog vikenda ne manjka dobre zabave i kreativnih tematskih događanja je Ritz. Ovogodišnji tulum s temom Baywatcha bio je posebno zanimljiv, toliko da je čak bio druga najgledanija galerija.

>>> Cijelu galeriju pogledajte ovdje


1. Aleksandra Prijović LIVE @ Club H2O

f

Iiii na broju jedan, galerija koju ste najviše gledali, je ona iz kluba H2O s gostovanja pjevačice Aleksandre Prijović. Da li je gledatelje galerije zanimalo kako je stvarno bilo na koncertu ove pjevačice ili su tu ipak bile u fokusu posjetiteljice? Rekli bismo da je razlog ipak ovaj drugi, ali u svakom slučaju, ovo je galerija koju ste u prošloj godini najviše gledali.

>>> Cijelu galeriju pogledajte ovdje

 

M.T

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno