Magazin

Čistili su klub nakon novogodišnjeg tuluma i pronašli neotvoreno pismo - pročitali su ga i iznenadili se sadržajem!

Published 04.01.2019.

Čistači u klubovima nakon tuluma nađu hrpu smeća, ali i neke zanimljive sitnice kojima kasnije pokušavaju naći vlasnike. U jednom su klubu nakon novogodišnjeg tuluma pronašli pismo naslovljeno misteriozno za Josha, naravno da nisu imali strpljenja i morali su ga otvoriti, a sadržaj ih je iznenadio.

Izgubiti mobitel na novogodišnjem tulumu ili novčanik je sasvim normalno, kao i razne druge sitnice, ali ništa se od toga ne može mjeriti s pismom koje je izgubio dečko zvan Josh. Čistači u britanskom klubu Pryzm u Nottinghamu nakon tuluma bacili su se na čišćenje plesnog podija, a u moru konfeta, boca i čaša, pronašli su nešto što im je uhvatilo pažnju. Radilo se o kuverti naslovljenoj "za Josha" s uputom da je otvori u ponoć.

Radnici kluba nisu mogli odoljeti znatiželji i odlučili su otvoriti kuvertu da vide što je unutra. Ispalo je da je Josh izgubio prije ponoći jer nije bilo otvoreno, a unutra ih je dočekalo pismo zanimljivog sadržaja.

Pismo je napisala kako se čini njegova djevojka Sarah koja mu je putem pjesmice u ponoć odlučila reći da je trudna.

Klub ovakav sadržaj nije očekivao, a brzo je krenula i online potraga za Joshom. Njihovu objavu na Facebooku sheralo je gotovo 15 000 ljudi, a da li je Josh pronađen, nije otkriveno.

Ljudi su u komentarima imali razne kreativne dosjetke, a neki su se i zapitali da li Josh i Sarah stvarno postoje ili je sve iscenirao klub kako bi dobili na publicitetu.
 

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno