Magazin

Što vas je najviše zanimalo u prošloj godini: Donosimo vam pregled najčitanijih članaka u 2018.!

Published 04.01.2019.

U prvim danima nove godine prisjećamo se još svega lijepog što se događalo u prošloj, 2018., godini. Nakon što smo napravili pregled najgledanijih galerija i najlajkanijih Instagram objava, sada je vrijeme da pogledamo koji su se to članci najviše čitali.

U moru članaka koje smo pisali tijekom prošlih godinu dana izmijenila se hrpa najrazličitijih tema. Bilo je tu zanimljivih vijesti, izvještaja s događanja, prijedloga za izlaske... ali što ste od svega toga najviše čitali? Pregledali smo i izdvojili sedam najčitanijih članaka prošle godine. Ovo su teme koje su vas najviše zanimale, a ako vam je koji od njih promaknuo, sada je prilika da to nadoknadite i pročitate i njega.

S odbrojavanjem krećemo od članak na zadnjoj poziciji:

7. Tulumarka vloga: Kako je jedan popodnevni tulum na najpoznatijem zagrebačkom krovu oduševio sve! [VIDEO]

7

Početkom proljeća zaletjeli smo se na jedan od poznatih tuluma na krovu MSU-a i to onaj u organizaciji RNB Confusiona. Sve smo popratili vlogom na YouTubeu, a kako je bilo, što su nam otkrili posjetitelji i kako je završila potraga za najboljim plesačem na krovu muzeja, ako već niste, pogledajte.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


6. Extra FM: Zagreb uskoro dobiva novu radijsku postaju na kojoj će se puštati - cajke

t

Jedan od članaka koji su se također našli u ovom top 7 je onaj o pokretanju prve zagrebačke radijske postaje s cajkama. Ova je vijest odjeknula cijelom Hrvatskom, i dok su mnogi bili oduševljeni ovim novitetom u radijskom eteru, drugi su bili izuzetno protiv njenog pokretanja. Međutim, Extra FM svira i dalje, a slušatelja ima sve više i više.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


5. Curke su nam otkrile tajne flerta: 'Neki duži pogledi pa prešetavanje po klubu, kao slučajno prolaziš kraj njega...'

8

Tko ne bi od dečkiju volio nakratko zaviriti u žensku glavu i vidjeti što se tamo događa? Pitali smo cure da nam otkriju svoje tajne flertanja i koji su im to omiljeni načini zavođenja. Igranje igrica je uvijek postojalo i uvijek će postojati, a izlazak je uz malo flerta još zanimljiviji.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


4. Usporedba cijena zagrebačkih taxija: Koji taxi pozvati za duže, a koji za kraće relacije?

7

Vratiti se kući iz izlaska nekada je jednostavno jer nam je tramvajska linija "pod nosom", ali ako je noćni tramvaj taman zbrisao, nemamo koga pozvati da dođe po nas, a hodanje ne dolazi u obzir, zovemo neku od taxi služba. S obzirom da je ovaj način prijevoza čest među partyjanerima, istražili smo za svaki od taxija koliko su mu cijene i koji je to najbolje pozvati.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


3. Kakav ulov! Otkrili smo što djevojke rade kada u klubovima ne dižu pogled s mobitela

9

Ulazimo u top 3! Na trećem se mjestu tako našao jedan zanimljiv članak koji je uhvatio zanimanje mnogih. Tijekom izlaska na jedno od izdanja Sutra je subota naš je fotograf uhvatio djevojku koja nije micala pogled s mobitela, a kada se prišuljao iza nje da sazna što to toliko zanimljivo radi... ono što je vidio sigurno nije očekivao.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


2. Zgodna crnka iz showa Gospodin Savršeni itekako je poznata svima koji vole zagrebački noćni život - evo gdje smo je već vidjeli! [FOTO]

9

Nema te vijesti ni bitnog događanja koje može konkurirati kada su u pitanju zgodne djevojke. Kada je prošle godine počeo reality show "Gospodin Savršeni" u kojem se natjecala i atraktivna zagrebačka klupska promotorica, nitko nije mogao odoljeti, a da ne sazna gdje to vikendom u Zagrebu može naletjeti na Hanu. Tako se ovaj članak u manje od dva mjeseca koliko je objavljen popeo na visoko 2. mjesto najčitanijih članaka u 2018. godini.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


1. Nova godina 2019. - kamo za doček? Klubovi, restorani, trgovi - pregled događanja za Zagreb, Split, Rijeku, Osijek...

9

Koliko god sve vijesti i izvještaji bili zanimljivi, ono što je ipak svima najbitnije je - gdje za doček Nove godine. To je najluđa noć u godini, a tuluma ima na svakom koraku. Zato smo i prošle godine skupili događanja u nekoliko većih hrvatskih gradova na jedno mjesto kako bi se što lakše mogli snaći u kaosu odlučivanja gdje partyjati 31. prosinca. Ideja se svidjela i vama jer upravo je to bio najčitaniji članak 2018. godine.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno