Magazin

Poznati hrvatski nogometaš se 'zagrijao' na koncertu Saše Matića pa pijan zabio u izlog na benzinskoj i sve demolirao. Odmah je izbačen iz kluba!

Published 02.03.2019.

Da profesionalni nogomet, vikend izlasci i alkohol ne idu zajedno nije baš neka novost, ali očito su se neki morali uvjeriti u to na vlastitoj koži.

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijeka i jedan od najvećih hrvatskih talenata, pijan je izazvao nesreću u noći na subotu, nakon koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt na kojem je bio i s kojeg je objavljivao video snimke i postavljao ih na Instagram.

bockaj

Bočkaj se nakon koncerta Saše Matića zabio automobilom u benzinsku i pijan je bježao s mjesta nesreće. NK Osijek je ekspresno reagirao, sazvao je izvanrednu sjednicu na kojoj je odlučeno da se s njim odmah raskine ugovor.

'Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima' - objavio je Osijek.

bockaj2

Portal SiB.hr piše kako se prema izjavama svjedoka Bočkaj namjerno automobilom zabio u izlog trgovine koja je u sklopu benzinske postaje jer navodno nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu?! Nakon toga sjeo je u vidljivo oštećeni Mercedes i pobjegao s mjesta nesreće. Policija i hitna su stigli brzo, djelatnica razbijene trgovine lakše je ozlijeđena, a Bočkaja su ubrzo uhvatili. Iz policije kažu kako se Bočkaj nije namjerno zabio u izlog, već da je slučajno ubacio u pogrešnu brzinu.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno