Magazin

Spektakularne zabave ljetne sezone u Kings landing-u

Published 20.05.2019.

Kings landing, biser Mediterana, hrvatski Monte Carlo, Grad ili pak “samo” Dubrovnik očarava iz godine u godinu sve više. Kakogod ga zvali, pažnja koju ljepota Dubrovnika dobiva u svijetu je neminovna, a turistička popularnost se, unatoč gužvama, ne smanjuje.

Naprotiv, Dubrovnik slovi kao sve poželjnije odredište među svjetskim zvijezdama svih branši, bilo da se radi o odmoru s obitelji ili poslovnom dolasku. Polako, ali sigurno Dubrovnik kuca na vrata svjetskim producentima, menadžerima i izvođačima te na svoj jedinstveni način promovira Hrvatsku u svijetu. Svakako, u toj priči svoj doprinos ima i jedan od najboljih noćnih klubova u svijetu, Culture Club Revelin koji se smješten u tvrđavi Revelin, u staroj gradskoj jezgri.

Vrhunska glazbena imena

Noćni život u Gradu podno Srđa ovog ljeta dobiva novu dimenziju, očekuje se dolazak mnogobrojnih glazbenih zvijezda. Spektakularno otvaranje nove ljetne sezone u noćnom klubu Revelin najavljeno je 31. svibnja i 1. lipnja kada gostuje miljenik dubrovačke publike i vrhunski nizozemski DJ, Fedde Le Grand.

Najvatrenije zabave na Jadranu bit će zasigurno ovo ljeto u Dubrovniku, što potvrđuje impozantna lista svjetskih gostovanja u dubrovačkom klubu Revelin. Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy, svjetski poznati DJ i producent, Roger Sanchez publiku će zabavljati 10. srpnja u Culture Clubu Revelin, dok Nicola Fasano stiže 28. lipnja.

got

Dvije britanske legende, Tom Jones i Fatboy Slim odavno su potvrdili dolazak u Dubrovnik. Nakon Tom Jonesa koji gostuje 1. srpnja na Stradunu, u noćni klub Revelin stiže jedan od najvećih svjetskih DJ imena svih vremena, Fatboy Slim. Veliki spektakl u režiji Fatboy Slim-a najavljen je u utorak, 23. srpnja.

Koliko visoko kotira Revelin na  klubskoj sceni govori činjenica da je to jedini klub u Hrvatskoj kojem je uspjelo realizirati svjetsku ljetnu DJ rezidenciju, ni više ni manje nego planetarno popularnog Claptonea koji će ovog ljeta biti vrlo čest gost u Dubrovniku – 17. srpnja, 30. kolovoza i 20. rujna.  

Noćni život u Dubrovniku upotpunit će  i Mark Knight, Red Foo, Ofanbach, KUNGS koji su samo  još neka od  zvučnih imena koja su potvrdila svoj dolazak u najbolji noćni klub u Hrvatskoj, a poznati su po energičnim nastupima te ludoj i nezaboravnoj atmosferi.

Veliku pozornost u svijetu elektronske glazbe, clubbinga i ljetnih festivala zaokuplja Revelin Festival i Dubrovnik Electronic Festival koji se održavaju pod pokroviteljstvom Culture Cluba Revelin. Navedeni festivali profilirali su se kao izrazito kvalitetni događaji koji izvrsno upotpunjuju dubrovačku ljetnu pozornicu te brojnim posjetiteljima omogućavaju najbolju zabavu u Dubrovniku. Ljeto u Dubrovniku obećava vrhunski provod.

>> Pregled svih događanja provjeri na clubrevelin.com. Osiguraj upad na vrijeme...

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno