Magazin

Pogledaje kako izgleda najbolja zabava u srcu Zagreba - Buba Corelli i Jala Brat u Galleryju!

Published 24.06.2019.

Vrhunska glazba i plesna umjetnost u prekrasnom okruženju s pogledom na jezero Jarun obilježili su vrući ljetni party vikend u srcu Zagreba. Dugoočekivani nastup regionalnih zvijezda Bube Corellija i Jala Brata oduševio je brojne posjetitelje najljepšeg zagrebačkog open air kluba Gallery i odveo ih u nezaboravan provod ispunjen glazbenim hitovima, plesom, pozitivnom energijom i emocijama.

Reperski dvojac za čije se nastupe proteklih mjeseci traži karta više diljem cijele Europe, posjetiteljima su predstavili svoj najnoviji zajednički album Alpha i Omega. Ljubitelji energične glazbe uživali su i u ostalim hitovima poput Otrove snimljenog u suradnji sa Severinom, Bebi, Klinka i brojnih drugih.

f

f 

Nakon više nego uspješnih koncerata grupe Connect te Bube Corellija i Jala Brata, uzbudljive zagrebačke ljetne noći nastavljaju se u petak. 28. lipnja kada je na rasporedu nastup još jedne regionalne zvijezde - Gazde Paje. Njegovi vrhunski R’N’B hitovi bez sumnje će vam se uvući pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij do ranih jutarnjih sati.

 f

f

Vrhunac ljetnih partija u Gallery klubu očekuje nas u subotu, 6. srpnja na jednom od najpopularnijih tematskih večeri godine White partiju. Vrhunska glazba, performeri, zavidna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele party čarolije koja će obilježiti ljetnu subotnju noć u srcu Zagreba.

f

f

f 

Smješten u prekrasnoj priprodnoj oazi jezera Jarun, Gallery ovog ljeta živi svoju nikad uzbudljiviju sezonu. Svojim impresivnim uređenjem, uslugom po najvišim svjetskim standardima, uvijek inovativnim i drugačijim glazbenim programom nezaobilazna je destinacija brojnih ljubitelja najboljih ljetnih provoda.

 

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno