0

miskatie

miskatie je žensko iz Ostali u RH. Ima 30 godina, rođendan joj je 20.09.. Ljubavni status joj je nadam se da cemo se cuti. Hvala i poljupci..

Punokrvni je član od 17.07.2017. po horoskopu je Djevica. O sebi je napisao: nadam se da cemo se cuti. Hvala i poljupcinadam se da cemo se cuti. Hvala i poljupci.nadam se da cemo se cuti. Hvala i poljupci..

miskatie nalazi se na 0 sl. na Tulumarka.com, skupila je 0 karma bodova, komentirala je na sadržaj 1 puta i kaže "Poštovani, Moje ime je Katie Higgins, iz Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam Blue Angels United časnik koji radi na baznoj kampu US Navy Base u Siriji, zainteresiran sam za vas, poslat ću vam svoju sliku i uvesti samu sebe čim dobijem vašu poštu na "

Prate

Još nitko ne prati... ali ti možeš probiti led! :)

Zadnje aktivnosti

miskatie je komentirao klub Antrum klub

" Poštovani, Moje ime je Katie Higgins, iz Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam Blue Angels United časnik koji radi na baznoj kampu US Navy Base u Siriji, zainteresiran sam za vas, poslat ću vam svoju sliku i uvesti samu sebe čim dobijem vašu poštu na moju privatnu e-poštu (katiehiggins1982@gmail.com ), nadam se da cemo se cuti. Hvala i poljupci. Katie Higgins "

miskatie Poštovani, Moje ime je Katie Higgins, iz Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam Blue Angels United časnik koji radi na baznoj kampu US Navy Base u Siriji, zainteresiran sam za vas, poslat ću vam svoju sliku i uvesti samu sebe čim dobijem vašu poštu na