Video04.11.2017.

Svećenici, doktori, prostitutke i nikad atraktivnije cure: Pogledajte kakvu smo ludu ekipu pronašli ovaj tjedan u zagrebačkim klubovima!

Ekipa Tulumarke odlučila je istražiti kako izgleda Halloween u zagrebačkim klubovima. Odabir je pao na Katran i Metropolis, gdje su se održali neki od najzanimljivijih tematskih tuluma. Kako iz prve ruke izgleda jedna od najluđih noću u godini, tko su ljudi koji se maskiraju i zašto to rade – pogledajte u nastavku.

03.11.2017.

Što je zagrijavanje za izlazak bez plesa? Ovako se pleše u jednom zagrebačkom parkiću! [VIDEO]

Dok smo prije nekoliko tjedana navečer šetali zagrebačkim parkićima i provodili vrijeme s ekipama koje vani cugaju, za oko su nam zapele dvije djevojke i njihovi plesni pokreti.

25.10.2017.

Zagrebački parkići za zagrijavanje prije izlaska: Proveli smo subotnju večer s ekipama koje cugaju vani [VIDEO]

Čar pijenja u parkiću je nešto što svi u mladosti otkrijemo. Koliko god klubovi i barovi bili primamljivi za izlazak, parkići su parkići, ako ništa, barem za zagrijavanje za dalje.

13.10.2017.

Kako su izgledali izlasci prije 50 godina, a kako izgledaju danas? Evo što su nam ispričali prolaznici na zagrebačkim ulicama [VIDEO]

Porazgovarali smo s ljudima različitih generacija da vidimo koliko se stvarno razlikuju izlasci danas od onih prije pedeset godina.

12.09.2017.

Novi izazov na MTV Summerblastu: Koji će dečko uspjeti osvojiti više djevojaka? [VIDEO]

Da zabavimo sebe i posjetitelje, za vrijeme MTV Summerblasta u Poreču, dali smo dvojici dečkiju "težak" izazov koji su spremno prihvatili.

Aktualno

BBS Night Club

Valentinovo @ BBS